Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πωλητήριο στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

Το κτήμα που γαλήνευε και ξεκούραζε την ηθοποιό στο νησί των Φαιάκων αναζητά αγοραστή έναντι του ποσού των 680.000 ευρώ

Πωλητήριο στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

Πωλητήριο μπήκε στην εξοχική κατοικία της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα. Το ησυχαστήριο της θρυλικής ηθοποιού παρέμενε κλειστό από το 2004 που έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της δεν ξαναπήγε εκεί.

Τώρα λοιπόν οι κληρονόμοι της, έβαλαν πωλητήριο, ελπίζοντας ότι με τους νέους ιδιοκτήτες το σπίτι θα γνωρίσει και πάλι μέρες ζωντάνιας και κεφιού, όπως όταν η Ρένα περνούσε εκεί τις διακοπές της, αναφέρει η εφημερίδα "Real Life".
Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την πόλη, στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στον Ύψο της Κέρκυρας.
Έχει έκταση 450 τ.μ. και κήπο έξι στρεμμάτων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σπίτι εκτείνεται σε δύο επίπεδα με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, δύο κουζίνες, τζάκι, αποθήκες και βοηθητικούς χώρους, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα της ηθοποιού με τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που είχε επιλέξει η ίδια για τη διακόσμησή του.
Το σπίτι χτίστηκε το 1982 και η τιμή πώλησής του είναι 680.000 ευρώ.
Ρένα Βλαχοπούλου - Γιώργος Λαφαζάνης: Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια στις 18 Σεπτεμβρίου 1967 παντρεύεται τον επιχειρηματία Γιώργο Λαφαζάνη. Είχαν γνωριστεί το 1964 και ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος.
Το κτήμα και το αρχοντικό ανήκουν πλέον στην αδελφή του συζύγου της Ρένας Βλαχοπούλου, Γιώργου Λαφαζάνη, στην οποία τα άφησε όλα μετά το θάνατό του το 2010.
Ο σύζυγος της Ρένας, Γιώργος Λαφαζάνης, με την αδελφή του Σοφία Λαφαζάνη-Σταυρίδη
Όσο για την περίφημη διαθήκη της και τις καταγγελίες του αδελφού της Σπύρου, ότι από την περιουσία της Ρένας Βλαχοπούλου τα αδέλφια και τα ανίψια της δεν πήραν τίποτα, για πρώτη φορά έρχεται στο φως η διαθήκη και αποκαλύπτει την απόλυτη αλήθεια.
Ο αδελφός της Ρένας, Σπύρος Βλαχόπουλος
Σύμφωνα λοιπόν με αυτή μέρος της περιουσίας της πήραν τόσο τα παιδιά του αδελφού της Χρήστου που είχε φύγει από τη ζωή, αλλά και τα δύο άλλα της αδέλφια, ο Σπύρος και ο Μίμης.
Η διαθήκη
Συγκεκριμένα, κληρονόμησαν καταστήματα που είχε στην ιδιοκτησία της η Ρένα Βλαχοπούλου στη Δασιά της Κέρκυρας, ενώ την υπόλοιπη περιουσία της την κληρονόμησε ο σύζυγό της.
Πηγή: news.gr