Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μία απίστευτη ιστορία: Μαμά ετών 15, γιαγιά ετών 30

Πριν δέκα μέρες γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη Ροδόπη και επάξια κατέκτησε μία θέση ανάμεσα στα πρώτα μωρά του 2015! Ποιος θα φανταζόταν όμως, ότι πίσω από τη γέννηση αυτού του μωρού, κρύβεται μία απίστευτη ιστορία;


Η μαμά του μωρού είναι μόλις 15 ετών και κατάγεται από τον οικισμό της Μελέτης, ενώ ο μπαμπάς του μωρού, 5 χρόνια μεγαλύτερος, προέρχεται από την περιοχή του Γκαζάν Τεπέ της Τουρκίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο περίπου μέσω Facebook, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον αμέσως και μέσα σε τρεις μήνες αποφάσισαν να παντρευτούν! 

Ο Οσμάν Χανίν και η Γκαμζέ Μπος Αλή μετά το γάμο τους μένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ασχολούνται με την κτηνοτροφία. Λίγους μήνες μετά προέκυψε η εγκυμοσύνη και πλέον το ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά του την 10 ημερών κορούλα τους!

Το εκπληκτικό ωστόσο είναι, ότι αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς πριν 15 χρόνια η μητέρα της Γκαμζέ έφερε την ίδια στον κόσμο κάτω από παρόμοιες συνθήκες! Η Σαλή Τζεμιλέ σήμερα είναι 30 ετών και δηλώνει όλο περηφάνια: «Είναι ωραία να είσαι γιαγιά σε αυτήν την ηλικία! Δε μετάνιωσα λεπτό που παντρεύτηκα νέα».

«Είναι το πρώτο μου παιδί και η εμπειρία ευτυχώς ήταν καλή! Γέννησα με καισαρική. Ήταν κάτι που ήθελα γιατί φοβόμουν» είπε η νεαρή μητέρα που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια αλλαγή στη ζωή της.

mothersblog.gr