Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ερχονται αποκαλύψεις για τον θάνατο του Γιακουμάκη! Διαβάστε τι λέει ο Ιατροδικαστής…

Αύριο αναμένονται τα τοξικολογικά αποτελέσματα που θα φωτίσουν τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη. “Αν δεν πάρω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου δεν μπορώ να βγάλω πόρισμα, όμως όλα θα αποκαλυφθούν” λέει σε διαδικτυακή εφημερίδα o ιατροδικαστής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα το θέμα της υπόθεσης του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής. Πάνδημο το αίτημα να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Όπως δήλωσε o καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης “περιμένουμε τις επόμενες ώρες ίσως και αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ομως και αυτά τα στοιχεία να πάρω στα χέρια μου δε φτάνουν. Πρέπει να βγουν και τα ιστολογικά και το DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ενδεχομένως να βγει κάποιο αποτέλεσμα και αύριο αλλά αν δεν τα έχω συγκεντρωτικά όλα τα εργαστηριακά, δεν μπορεί να βγει κάποιο πόρισμα. Μπορεί λοιπόν να τα έχω αύριο, μπορεί και τη Δευτέρα, δεν το ξέρω ακόμη.

Ολα θα αποκαλυφθούν οταν πάρω τα στοιχεία στα χέρια μου. Ακόμη και αν το κόψιμο στις φλέβες του Γιακουμάκη είναι προθανάτιο ή μεταθανάτιο. Σκεφτείτε οτι έχουμε να κάνουμε με έναν θάνατο μετά από ένα μήνα και παραπάνω. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Και ό,τι λέμε πρέπει να το τεκμηριώνουμε” είπε τέλος ο κύριος Βουγιουκλάκης.

Στο μεταξύ δε σταματούν οι συγκεντρώσεις στη μνήμη του Βαγγέλη. Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα υπάρχει κάλεσμα στα Χανιά ενώ την Κυριακή το πρωί 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα.


fevgato.eu
Categories: